Sursild


Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Porsjoner
2stk filetspekesildfileter
1stkløk i skiver

lake:

0,5dleddik 7%
0,5dlsukker
1dlvann
1stk litelaurbærblad
0,5tsgrovmalt pepper
5stkallehånde, grovhakket


Fremgangsmåte:

(1 glass på 5 dl.)

Bruk utvannet sild. Skjær silda i skrå biter. Legg sild og løk lagvis i et glass. Bland laken og rør til sukkeret er oppløst. Hell laken over silda. Sett glasset kjøling. Silda er spiseklar etter ett døgn


Annonse:

Tjenester og info







Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6


Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
Innlagt/oppdatert:
(Intern: 8221)
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Smårett
Land: Ukjent-opprinnelse

Næringsinnhold pr 100 gram:

Kalorier 141,4 Kcal
Protein 8,54 g
Fett 8,08 g
Karbo 8,39 g
Pris 4,61.- kr











Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.



Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.
Følg meg på!