Sursild

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Porsjoner
2stk filetspekesildfileter
1stkløk i skiver

lake:

0,5dleddik 7%
0,5dlsukker
1dlvann
1stk litelaurbærblad
0,5tsgrovmalt pepper
5stkallehånde, grovhakket

Fremgangsmåte:

(1 glass på 5 dl.)

Bruk utvannet sild. Skjær silda i skrå biter. Legg sild og løk lagvis i et glass. Bland laken og rør til sukkeret er oppløst. Hell laken over silda. Sett glasset kjøling. Silda er spiseklar etter ett døgn

Tjenester

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6




Næringsinnhold pr 100 gram:

Kalorier 141,08 Kcal
Protein 8,51 g
Fett 8,08 g
Karbo 8,34 g
Pris 4,61.- kr

Info om oppskriften

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
Oppskriften har hatt 15263 lesere totalt.
Oppskriften har fått 3,3 poeng totalt (av max 6) fra 9 lesere
Innlagt/oppdatert:
(Intern: 8221)

Ekstra info

Kategori: Smårett
Land: Ukjent-opprinnelse Oppskriften er enkel å tilberede



Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS
Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6,
4630 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.
Følg meg på!