Matbloggtoppen
Søk alt
Søk etter oppskrifter!

Sursild

     Oppskriften er lett å tilberede Lett Oppskriften har fått 4,5 poeng. 4,5 poeng (av max 6) i snitt fra 6 lesere
Verdier pr 100 gram: Pris: Kr 4,61 Kcal: 141,08 Fett: 8,08 gr Protein: 8,51 gr Karbo: 8,34 gr
Mettet fett: 1,81 gr Kostfiber: 0,48 gr Salt av natrium: 1,21 gr
Oppskriften har hatt 14113 lesere! 14113 lesere

Ingredienser

Porsjoner
2stk filetspekesildfileter
1stkløk i skiver

lake:

0,5dleddik 7%
0,5dlsukker
1dlvann
1stk litelaurbærblad
0,5tsgrovmalt pepper
5stkallehånde, grovhakket
Annonse

Utregnet energiprosent av totalt kcal

Karbohydrater23,64 prosent
Protein24,12 prosent
Fett51,54 prosent
Kostfiber0,68 prosent

Totalpris for 1 porsjoner

Kr 27,58

Pris pr porsjon

Kr 27,58
Forklaring på prissystemet
Forklaring på næringsinnhold
Vis fullt næringsinnhold

Mer fakta om oppskriften

Kilde:
Innlagt/oppdatert:
Kategori: Smårett
Land: Ukjent-opprinnelse
Engelsk versjon




Fremgangsmåte:

(1 glass på 5 dl.)

Bruk utvannet sild. Skjær silda i skrå biter. Legg sild og løk lagvis i et glass. Bland laken og rør til sukkeret er oppløst. Hell laken over silda. Sett glasset kjøling. Silda er spiseklar etter ett døgn




Prøv en lignende oppskrift

Les mer om Sildepannekaker hos oss.Les mer om Bruschette med mediterrane matjes  hos oss.





Jeg vil bruke mobilversjonen av nettsiden

Intern:8221



Hurtigvalg

Se oppskrifter med:
Kylling Kalkun Epler Bananer Appelsiner Tomater Poteter Reker Torsk Laks Makrell Elg Reinsdyr

Tjenesten er en del av klikk.no

Informasjon om cookies
Kontakt oss og informasjon om siden

Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS
Adresse: Matoppskrift.no, PB. 1638, 4688 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.
Daglig Leder Knut Pettersen