Gå til forsiden av matoppskrift.no



Sursild


Oppskriften på Sursild har fullt beregnet næringsinnhold, pris samt automatisk sjekk av allergener.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Porsjoner
2stk filetspekesildfileter
1stkløk i skiver

lake:

0,5dleddik 7%
0,5dlsukker
1dlvann
1stk litelaurbærblad
0,5tsgrovmalt pepper
5stkallehånde, grovhakket


Fremgangsmåte:

(1 glass på 5 dl.)

Bruk utvannet sild. Skjær silda i skrå biter. Legg sild og løk lagvis i et glass. Bland laken og rør til sukkeret er oppløst. Hell laken over silda. Sett glasset kjøling. Silda er spiseklar etter ett døgn


Annonse:

Tjenester og info







Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6


Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
Innlagt/oppdatert:
(Intern: 8221)
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Smårett
Land: Ukjent-opprinnelse

Næringsinnhold pr 100 gram:

Kalorier 141,4 Kcal Forklaring?
Protein 8,54 g
Fett 8,08 g
Karbo 8,39 g
Pris 4,61.- kr

Nyttige undersider og søk
















Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.
Følg meg på!