Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Sursyltede kirsebær




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
2kgkirsebær
500grbrunt sukker
2,5dleddik
1tshel nellik
Ca 3,5bit(er)kanel


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Sulfitt


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Sursyltede kirsebær med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier98,872 724,36Kcal
Protein0,5515,16gram
Karbohydrat23,70653,05gram
Kostfiber0,8924,52gram
Fett0,010,28gram
Mettet fett0,000,00gram
Salt0,030,73gram
Pris på oppskriftenKr 6,67Kr 183,79Kroner
Hele oppskriften veier2 756 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Skyll bærene og la de renne godt av seg før de legges i ett stort kar. Kok opp eddik, sukker og krydder. Skum det og hell det over bærne. Dekk til og la de stå til neste dag.
Sil av saften og kok den opp igjen før den helles over igjen. Stå igjen over natten og man gjentar dette en gang til.
Når det er helt kaldt siste gang, helles dette på glass som tettes igjen.

Bruk som tilbehør til kjøttretter.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 3708)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Tilbehør
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.