Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Sursyltede plommer 2




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
1kgsmå blå plommer

Lake:

2dleddik 7%
3dlvann
6dlsukker
1bit(er)hel kanel
5stkkryddernelliker
1bit(er)tørket ingefær


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Sulfitt


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Sursyltede plommer 2 med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier126,042 472,90Kcal
Protein0,295,69gram
Karbohydrat30,58599,98gram
Kostfiber1,0119,82gram
Fett0,061,18gram
Mettet fett0,000,00gram
Salt0,000,04gram
Pris på oppskriftenKr 3,05Kr 59,84Kroner
Hele oppskriften veier1 962 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Skyll plommene og la dem renne godt av. Prikk dem med en gaffel eller en nål. Legg plommene på glass eller krukke. Bland alle ingrediensene til laken i en kjele. Rør på middels varme til sukkeret er oppløst. Gi laken et oppkok og hell den kokende over plommene. Dekk til glass eller krukke og la det stå i ca 12 timer.

Sil laken fra og gi den et nytt oppkok. Legg plommene i og la dem småkoke et par minutter. Skum eventuelt av.

Fyll plommene på rengjorte glass eller krukker. Skru på lokk eller bind over med papir. La plommene stå kjølig i 2-3 dager. Sil laken fra og gi den et nytt oppkok. La den bli kald. Plukk vekk krydderne. Hell laken over plommene. Lukk glass eller krukke med det samme. La plommene stå mørkt og kjølig. De er ferdige til servering etter 2-3 uker. Passer godt til stekte retter av lam og gris, og til stekt and og gås.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 9457)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Hermetisering
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Plommechutney 3.Plommechutney 3.
Denne retten har 119,74 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 27,67 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 0,32 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,5.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.