Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Sushi med purre og omelett



Sushi med purre og omelett oppskrift.
Fotograf: Rosemarie Rodriguez
2 spesielle makiruller som er wrapped i tynne purreringer og omelett. En annen variant av de vanlige makiene med tang.
+ risballer med hakket laks.


Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
3dlsushiris
4sshvitvinseddik
3sssukker
2sstørr sherry
4bit(er)tørket japansk sopp strimlet (ikke nødvendig)Ingrediensen er ikke med i næringsutregningen. Les mer!
0,5stkagurk i staver
5cmfra purre blanchert og tatt ifra hverandre, gjerne blader
2stkegg
1dashsalt
1ssmatolje
2skive(r)røkt laks i strimler
50grrensede reker hakket.


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Fisk
Skalldyr


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Sushi med purre og omelett med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier136,18547,36Kcal
Protein5,6922,87gram
Karbohydrat18,6775,04gram
Kostfiber0,642,57gram
Fett3,8215,35gram
Mettet fett0,572,29gram
Alkohol0,44 %
Salt0,963,86gram
Pris på oppskriftenKr 7,77Kr 31,23Kroner
Hele oppskriften veier804 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Om du bruker sopp skal den bløtes i 30 minutter i vann.
Kok ris etter pakken. Når den er ferdig røres det inn eddik, sherry og sukker. Sett til side.
Stek soppen raskt i litt olje.
Stek en tynn omelett av eggene mikset med litt salt.

Om du er heldig med omeletten kan du og bruke den som wrapper på makien, eller miks den i fyllet.

Legg ut purrebladene og fordel halvparten av risen utover. Fordel så vekselvis hakket omelet,, agurkstrimler, sopp på purren, rull sammen og kutt i biter når den kjølner ned. Varier her fyllet med laks og reker
Om omeletten er jevn og fast, kan man fordele ris og fyll på den og rulle sammen
Til slutt kan man rulle sammen risballer og drysse over hakket laks som vi har til høyre.

Server med soyasaus, wasabi og syltet ingefær.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Rosemarie Rodriguez
(Intern: 32361)
Tilberedningstid: 20-40 min
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Sushi

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Sushiris.Sushiris.
Denne retten har 154,73 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 34,75 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 0,23 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 1,16.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Sushi med purre og omelett.Sushi med purre og omelett.
Denne retten har 136,18 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 18,67 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 3,82 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 7,77.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.