Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Sushiris til 4



Sushiris til 4 oppskrift.
Fotograf: Eksportutvalget for fisk (EFF)
Ris er helt sentralt i sushi. Du trenger litt tid på deg for å lage sushiris, så sørg for at du starter i god tid før sushien skal serveres.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
8dlsushiris
0,5dlriseddik
1,5sssukker
1tssalt


Annonse


Næringsdeklarasjon for Sushiris til 4 med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier157,02285,38Kcal
Protein2,484,51gram
Karbohydrat35,7965,05gram
Kostfiber1,071,94gram
Fett0,200,36gram
Mettet fett0,050,09gram
Salt2,444,44gram
Pris på oppskriftenKr 7,77Kr 14,12Kroner
Hele oppskriften veier727 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Skyll risen i kaldt vann til vannet blir klart.
La risen ligge i bløt i 20 minutter i det siste skyllevannet.
Hell av skyllevannet og ha like mye vann som ris i en kjele med lokk, la det koke godt i 3-4 minutter.
Ta risen av platen og skru ned til laveste trinn, la risen trekke på svak varme i ca. 15 minutter til alt vannet er borte.
Ha så risen over i en bolle og la den avkjøles.
Bland sammen eddik, sukker og salt. Rør til alt er oppløst.
Hell noe av eddikblandingen over risen og vend forsiktig inn. Risen skal være klebrig og ikke bløt, det er derfor viktig at du justere mengden og ikke har i alt på en gang.
Dekk risen med et fuktig kjøkkenhåndkle, slik at den beholder fuktigheten.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Norges sjømatråd
(Intern: 29118)
Tilberedningstid: 60 min
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Tilbehør
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Meksikansk ris.Meksikansk ris.
Denne retten har 63,55 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 13,26 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 0,23 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 1,29.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Ris med paparika.Ris med paparika.
Denne retten har 227,58 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 48,88 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 0,7 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 2,67.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Grønnsaksrisotto.Grønnsaksrisotto.
Denne retten har 103,59 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 13,08 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 4,07 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 1,96.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Lemon rice.Lemon rice.
Denne retten har 166,38 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 20,4 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 8,32 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 2,54.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Sushiris til 4.Sushiris til 4.
Denne retten har 157,02 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 35,79 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 0,2 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 7,77.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Løkstekt ris.Løkstekt ris.
Denne retten har 118,29 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 19,28 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 3,57 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 0,78.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.