Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Sushiruller



Sushiruller oppskrift.
Fotograf: Matoppskrift.no

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
5dlkokt sushiris
6ssriseddik, 5%
2tssukker
0,5stkagurk
1stkmango
200grrenskåret rå ørret
6blad(er)noriflak (tang)
2dlsoyasaus
2tswasabi (sterk, grønn pepperrot)


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Fisk
Gluten
Soya
Spor-av-Peanøtter
Spor-av-sennep
Spor-av-sesam


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Kalorier og næringsinnhold i Sushiruller med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier110,171 454,68242,45Kcal
Protein4,6661,5310,26gram
Karbohydrat18,46243,7540,62gram
Kostfiber0,7910,431,74gram
Fett1,7923,643,94gram
Mettet fett0,364,750,79gram
Salt3,5146,397,73gram
Pris på oppskriftenKr 10,79Kr 142,47Kr 23,75.-
Hele oppskriften veier1 320 totalt1 320 pr porsj220 pr stk gram

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 6 biter

Her får hver person en egen skål med ½ dl soyasaus og ca 1 ts wasabi. Hver og en rører ønsket mengde wasabi i soyasausen. Så dypper du sushibiten i sausen og spiser. Rå fisk bør fryses og tines før tilberedning.

Kok risen i vann etter anvisning på pakken. Den skal være myk og klebrig.

Bland eddik og sukker, og fordel blandingen inn i den kokte risen etter at den er avkjølt.

Skjær ørreten i strimler, ca 1 cm brede. Rens mango og skjær i strimler ca 1 cm tykke. Skjær agurken i tynne strimler, ca ½ cm, samme lengde som bredden på noritangen.

Legg et ark tang på et sammenbrettet glasshåndkle. Ta vann på fingrene og ta en ”ball” ris som du klemmer utover tangen. Legg fisk og agurk ev. mangostrimler på risen. Rull sammen til en fast rull i håndkleet, som du gjør med rullkake. Ta vann langs endekanten av tangen og press sammen.

Legg rullene til side i kjøleskap. Når rullene er ferdig skjæres de i ca 2 cm skiver og legges på fat.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 11712)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Sushi
Land: Japan

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Sushiruller.Sushiruller.
Denne retten har 110,17 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 18,46 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 1,79 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 10,79.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Sashimi av ørret med ponzusaus.Sashimi av ørret med ponzusaus.
Denne retten har 140,61 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 6,82 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 8,37 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 10,35.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Nigri-sushi.Nigri-sushi.
Denne retten har 168,86 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 21,73 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 4,72 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 12,9.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Sashimi (Sushi).Sashimi (Sushi).
Denne retten har 130,03 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 6,7 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 6,33 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 13,51.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.