Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Svak lake/oppbevaringslake




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
300grsalt
5litervann
1sssukker
Ca 1,5stklaurbærblad


Annonse


Næringsdeklarasjon for Svak lake/oppbevaringslake med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier1,5884,08Kcal
Protein0,000,00gram
Karbohydrat0,3920,75gram
Kostfiber0,010,53gram
Fett0,000,00gram
Mettet fett0,000,00gram
Salt5,54294,75gram
Pris på oppskriftenKr 0,13Kr 6,92Kroner
Hele oppskriften veier5 322 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Rør saltet ut i vannet til det har løst seg opp. Laken trenger ikke kokes.

SVAK SALTLAKE /OPPBEVARINGSLAKE
Dette er den ideelle lake til å oppbevare julens pålegg i. Legges pålegget i plastposer vil det fort bli surt. I denne laken kan pålegget oppbevares uten problem i 10-14 dager. Laken bør stå kaldt og pålegget bør være dekket av saltlake.
Lag et stort kar med saltlake og legg ned både hjemmelaget og ferdig- kjøpt pålegg (i hele stykker). Får laken et tynt gråskimmrende belegg på toppen er det på tide å lage ny lake. Skyll godt av pålegget og legg det tilbake i den nye laken.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Gladimat.no
(Intern: 26442)
Kategori: Lake
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.