Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Sveitsisk fondue




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
500grsveitserost
1feddhvitløk
3dlhvitvin, tørr
revet muskat
1tspotetmel
1ssvann
loff i terninger


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Sveitsisk fondue med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier249,94510,81Kcal
Protein17,2035,15gram
Karbohydrat0,631,29gram
Kostfiber0,010,02gram
Fett17,1335,01gram
Mettet fett11,0122,50gram
Alkohol3,49 %
Salt0,801,63gram
Pris på oppskriftenKr 15,14Kr 30,94Kroner
Hele oppskriften veier818 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Gni en ildfast serveringsgryte med hvitløk. Skjær osten i tynne skiver og legg dem i gryten. Hell over vinen.

La osten smelte på svak varme og rør i den uavbrutt så den ikke svir seg. Smak til med muskat.

Rør ut potetmelet i vann og hell jevningen i ostemassen når denne er blitt tykk. La retten koke opp.

Server fonduen straks den er ferdig sammen med store terninger av loff. Hver og en setter brødbiter på gaffelen og dypper direkte i gryten.

Fonduen må holdes varm under serveringen, ellers blir den seig. Sett derfor gryten på et spritapperat, en varmeplate eller lignende.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 12458)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Fondue
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.