Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Sveitsisk løk-kake




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner

Deig:

3,5dlhelmelk,
2ssolje,
0,5pakkeeller pose gjær,
200grrugmel,
300grhvetemel
1tssukker
1tssalt

Fyll:

Ca 150grlettsaltet sideflesk,
3stkløk (ca. 400 g),
1sssmør/margarin,
2stkegg
2dlfløte,
litt salt og hvit pepper,
1tsstøtt karve,
1bunt(er)gressløk eller litt finhakket purre


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Gluten
Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Kalorier og næringsinnhold i Sveitsisk løk-kake med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier216,183 842,56960,64Kcal
Protein5,98106,2926,57gram
Karbohydrat22,66402,78100,69gram
Kostfiber2,2139,289,82gram
Fett10,80191,9747,99gram
Mettet fett5,0990,4722,62gram
Salt0,7112,583,15gram
Pris på oppskriftenKr 5,25Kr 93,32Kr 23,33.-
Hele oppskriften veier1 777 totalt1 777 pr porsj444 pr stk gram

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 4 stykker

Varm melken til den er fingervarm, 37 grader, eller et par grader varmere dersom du bruker tørrgjær. Tilsett oljen og rør fersk gjær ut i væsken. Hell væsken i en bakebolle. Tilsett salt, sukker og mel, evt. iblandet tørrgjær. Arbeid alt raskt sammen til en deig, den skal ikke bli seig. Sett en plastpose over deigen og la den heve i 30 minutter. Slå deigen ned og la den heve i ytterligere 20 minutter.

Skjær flesket i små terninger og fres dem lett i en tykkbunnet, vid kjele eller panne. Tilsett smør og løken skåret i tynne ringer. Stek alt over moderat varme til løken er myk og blank. Visp sammen resten av ingrediensene.

Kjevle deigen ut til en rund, pizzastor leiv. Legg den i en pizzaform eller på et smurt eller bakepapirkledd ovnsbrett. Brett opp kanten, slik at eggestanden ikke vil flyte over. La deigen heve mens stekeovnen forvarmes til 200 grader. Fordel løkblandingen over pizzabunnen. Hell eggestanden jevnt over. Stek kaken på midterste rille i ca. 30 minutter. Server kaken lunken med en frisk salat til.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Egil Bratnes hjemmeside
(Intern: 19965)
Kategori: Pai/terte
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Løkpai 4.Løkpai 4.
Denne retten har 297,08 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 11,71 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 23,84 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,61.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Rødløkspai med fetaost.Rødløkspai med fetaost.
Denne retten har 239,15 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 13,91 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 17,77 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,33.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Løk- og potetpai.Løk- og potetpai.
Denne retten har 109,9 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 10,99 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 4,64 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,39.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Quiche med løk.Quiche med løk.
Denne retten har 233,99 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 12,93 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 16,41 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,1.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Pai med løk, timian og snøfrisk.Pai med løk, timian og snøfrisk.
Denne retten har 232,43 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 16,77 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 16,75 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,73.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Skinke- og løkpai.Skinke- og løkpai.
Denne retten har 178,88 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 6,84 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 12,72 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,46.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Ost og løkpai 1.Ost og løkpai 1.
Denne retten har 225,17 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 12,33 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 14,79 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,72.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Løkpai 2.Løkpai 2.
Denne retten har 108,84 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 8,01 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 6,04 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,24.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Fristende pai med løk.Fristende pai med løk.
Denne retten har 229,49 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 14,99 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 16,43 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,1.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Løk- og aspargespai.Løk- og aspargespai.
Denne retten har 159,95 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 8,23 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 11,55 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,92.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.