Søk alt
Søk etter oppskrifter!

Svele

     Oppskriften er middels å tilberede Middels Oppskriften har fått 4,4 poeng. 4,4 poeng (av max 6) i snitt fra 51 lesere
Verdier pr 100 gram: Pris: Kr 1,94 Kcal: 210,11 Fett: 3,34 gr Protein: 5,76 gr Karbo: 38,77 gr
Mettet fett: 1,62 gr Kostfiber: 0,91 gr Salt av natrium: 0,08 gr
Oppskriften har hatt 78678 lesere! 78678 lesere

Ingredienser

Porsjoner
4stkegg
2kopp(er)sukker
1literkulturmelk
1literhvetemel
2ts2 ts natronIngrediensen er ikke med i næringsutregningen. Les mer!
2ts2 ts hornsaltIngrediensen er ikke med i næringsutregningen. Les mer!
1ssrømme
Annonse

Utregnet energiprosent av totalt kcal

Karbohydrater73,84 prosent
Protein10,97 prosent
Fett14,31 prosent
Kostfiber0,86 prosent

Totalpris for 1 porsjoner

Kr 43,59

Pris pr porsjon

Kr 43,59
Forklaring på prissystemet
Forklaring på næringsinnhold
Vis fullt næringsinnhold

Mer fakta om oppskriften

Kilde:
Fotograf: Matprat.no
Innlagt/oppdatert:
Kategori: Kaker
Land: Norge
Fylke: Sogn og Fjordan
Nasjonal/tradisjonsrett
Engelsk versjon




Svele.
Smør avkjølte sveler med smør og strø med sukker. Del hver svele i to, brett over og server. Svelene kan også serveres med syltetøy og rømme.

Fremgangsmåte:

Visp egg og sukker. Tilsett kulturmelk og siktet hvetemel litt etter litt. Tilsett så natron og hornsalt utrørt i litt vann. Deretter rømme.

Sveler stekes på takke eller i stekepanne.

Serveres gjerne med smør og sukker, syltetøy eller brunost.




Prøv en lignende oppskrift

Les mer om Blinis med karristekt paprika hos oss.Les mer om Pannekaker eller pletter hos oss.





Jeg vil bruke mobilversjonen av nettsiden

Intern:13199



Hurtigvalg

Se oppskrifter med:
Kylling Kalkun Epler Bananer Appelsiner Tomater Poteter Reker Torsk Laks Makrell Elg Reinsdyr

Tjenesten er en del av klikk.no

Informasjon om cookies
Kontakt oss og informasjon om siden

Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS
Adresse: Matoppskrift.no, PB. 1638, 4688 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.
Daglig Leder Knut Pettersen