Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Svensk vestkystpizza




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner

Pizzadeig.

5dlhvetemel
2,5tsbakepulver
0,5tssalt
2ssolje
2dlmelk

Fyll:

2dlchilisaus eller ferdig pastasaus
1stkpurreløk
150grferske sjampinjonger
1ssMargarin
1liten pakkedypfryste erter, 125 g
1boks(er)fiskeboller i buljong, 400 g
1boks(er)muslinger i kraft, 400 g
2tsoregano
4dlrevet ost


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Bløtdyr
Fisk
Gluten
Melk
Spor-av-gluten
Spor-av-melk
Spor-av-nøtter
Spor-av-Peanøtter
Spor-av-sesam
Spor-av-skalldyr
Spor-av-soya


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Svensk vestkystpizza med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier121,911 575,75Kcal
Protein9,02116,59gram
Karbohydrat11,34146,58gram
Kostfiber0,9312,02gram
Fett4,2955,45gram
Mettet fett1,4418,61gram
Salt0,7910,20gram
Pris på oppskriftenKr 5,89Kr 76,13Kroner
Hele oppskriften veier2 585 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Sett ovnen på 225 C. Bland hvetemel, salt og bakepulver. Tilsett olje og melk. Lag deigen.

Kjevle den tynt ut til 30x40 cm. Legg på chili- eller pastasaus.

Vask purren og hakk den. Hakk sjampinjongene. Fres purre og sopp noen minutter i smør eller margarin. Legg det på pizzaen sammen med erterne.

Hell bort kraften fra fiskebollene og muslingene. Del fiskebollene. Fordel disse og muslingene på pizzaen. Strø over oregano og revet ost.

Stek pizzaen midt i ovnen 12-15 minutter. Server med en salat til.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 6116)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Pizza
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.