Svinekjøttdip


Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Porsjoner
180grkjøttdeig av svin
2ssolje
0,5sshvitløk, finhakket
0,5tssitrongressrot, finhakket
1tschilisaus, sterk
2sspeanøttsmør crunchy
2dlkokosfløte
1,5ssfiskesaus
1,5tsbrunsukker
2tskoriander, hakket
1pakkesmå japanske riskakerIngrediensen er ikke med i næringsutregningen. Les mer!


Fremgangsmåte:

Kjøttdeigen brunes i olje. Tilsett hvitløk og sitrongress og fres det i ytterligere 1-2 minutter. Bruk bare den lysegrønne harde roten av sitrongresset.

Ha i chilisaus, peanøttsmør, kokosfløte, fiskesaus og brunsukker. La dette koke til dipen har tyknet. Tilsett evt koriander.

Ha dipen i to små boller og sett hver bolle i midten av et fat med riskaker. Serveres varm.


Annonse:

Tjenester og info







Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6


Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
Innlagt/oppdatert:
(Intern: 6216)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Tilbehør
Land: Thailand
Nasjonal/tradisjonsrett

Næringsinnhold pr 100 gram:

Kalorier 308,86 Kcal
Protein 8,82 g
Fett 18,16 g
Karbo 27,34 g
Pris 28,78.- kr



Prøv en lignende oppskrift









Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.



Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.
Følg meg på!