Matbloggtoppen
Søk alt
Søk etter oppskrifter!

Svinestek til søndag

Oppskriften tar ca 1 time + å lage 1 time + Oppskriften har fått 4,1 poeng. 4,1 poeng (av max 6) i snitt fra 47 lesere
Verdier pr 100 gram: Pris: Kr 3,06 Kcal: 80,48 Fett: 2,97 gr Protein: 7,94 gr Karbo: 5,05 gr
Mettet fett: 1,37 gr Kostfiber: 0,65 gr Salt av natrium: 0,43 gr
Oppskriften har hatt 127859 lesere! 127859 lesere

Ingredienser

Porsjoner
Ca 1kgsvinestek uten ben.
1tssalt
0,5tspepper
1tstørket merian
1tstørket basilikum
2stkgulrøtter
1stkløk
0,5litervann

Saus

2sssmør
3sshvetemel
Ca 5dlstekesjy
0,5tssoyasaus
1stklaurbærblad
0,2dlrødvin
salt og pepper
4porsjon(er)poteter
Annonse

Utregnet energiprosent av totalt kcal

Karbohydrater25,09 prosent
Protein39,46 prosent
Fett33,21 prosent
Kostfiber1,61 prosent
Alkohol0,6 prosent

Totalpris for 4 porsjoner

Kr 93,14

Pris pr porsjon

Kr 23,29
Forklaring på prissystemet
Forklaring på næringsinnhold
Vis fullt næringsinnhold

Mer fakta om oppskriften

Kilde:
Fotograf: Matprat.no
Innlagt/oppdatert:
Kategori: Ovnsrett
Land: Ukjent-opprinnelse

Anbefalt vin





Svinestek til søndag.
Dette er skikkelig norsk søndagsmiddag. Vi bruker ofte svisker og epler til som pynt.

Fremgangsmåte:

Stikk ett steketermometer inn i den tykkeste delen av kjøttet.
Gni kjøttet inn med krydder.
Legg steken i en ildfast formog legg løk og gulrøtter i biter rundt den
Slå på vannet.
Stek ved 125 grader til termometeret viser 77 grader. Ca 2-3 timer.

Brun smør og mel under ommrøring, og spe med silt stekesjy.
Tilsett soya og laurbærblad, og la den koke i ca 10 minutter. Smak til med vin, salt og pepper.
Serveres med kokte poteter og grønnsaker( rosenkål, surkål, gulrot el.)




Prøv en lignende oppskrift

Les mer om Vepro-knedlo-zelo fra Tsjekkia hos oss.Les mer om Urtekrydret ribbe hos oss.





Jeg vil bruke mobilversjonen av nettsiden

Intern:2118966676



Hurtigvalg

Se oppskrifter med:
Kylling Kalkun Epler Bananer Appelsiner Tomater Poteter Reker Torsk Laks Makrell Elg Reinsdyr

Tjenesten er en del av klikk.no

Informasjon om cookies
Kontakt oss og informasjon om siden

Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS
Adresse: Matoppskrift.no, PB. 1638, 4688 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.
Daglig Leder Knut Pettersen