Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Sviske- og aprikospai




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
3dlhvetemel
Ca 3,5sssukker
75grsmør eller margarin
vann

Fyll:

250grsvisker, steinfrie
150graprikoser, tørkede


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Gluten
Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Kalorier og næringsinnhold i Sviske- og aprikospai med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier316,402 246,44561,61Kcal
Protein4,4131,317,83gram
Karbohydrat51,44365,2291,31gram
Kostfiber4,8334,298,57gram
Fett9,2665,7516,44gram
Mettet fett5,6840,3310,08gram
Salt0,151,090,27gram
Pris på oppskriftenKr 4,72Kr 33,51Kr 8,38.-
Hele oppskriften veier710 totalt710 pr porsj178 pr stk gram

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 4 stykker

Legg aprikoser og svisker i vann noen timer.

Smuldre smøret i melet, tilsett sukker og så mye vann at det blir en fast deig.

Legg svisker og aprikoser, ca 2 dl av bløtevannet og sukker etter smak i ildfast fat.

Kjevle deigen tynt ut. Skjær av en strimmel, som legges langs kanten av formen. Kanten pensles først med vann.

Legg på et lokk av deig. Press kanten godt til og lag "bølger" med fingrene.

Stek paien på nederste ribbe ved 180 C i ca 50 minutter til den er gyllen og sprø. Dekk den eventuelt med papir hvis den ser ut til å bli brun.

Server paien drysset med melis og med krem til.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 12536)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Dessertpai/terte
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.