Søk alt
Søk etter oppskrifter!

Sviskegrøt

Oppskriften har fått 3,5 poeng. 3,5 poeng (av max 6) i snitt fra 2 lesere
Verdier pr 100 gram: Pris: Kr 0,97 Kcal: 63,48 Fett: 0,06 gr Protein: 0,41 gr Karbo: 14,82 gr
Mettet fett: 0,01 gr Kostfiber: 1,01 gr Salt av natrium: 0,00 gr
Oppskriften har hatt 4033 lesere! 4033 lesere

Ingredienser

Porsjoner
150grsvisker
8dlvann
Ca 1dlsukker
2sspotetmel
0,25dlvann, kaldt

Tilbehør:

Fløtemelk eller vaniljesaus
Annonse

Utregnet energiprosent av totalt kcal

Karbohydrater93,38 prosent
Protein2,58 prosent
Fett0,85 prosent
Kostfiber3,18 prosent

Totalpris for 4 porsjoner

Kr 10,50

Pris pr porsjon

Kr 2,63
Forklaring på prissystemet
Forklaring på næringsinnhold
Vis fullt næringsinnhold

Mer fakta om oppskriften

Kilde:
Fotograf: Mat.no
Innlagt/oppdatert:
Kategori: Grøt
Land: Ukjent-opprinnelse




Sviskegrøt.

Fremgangsmåte:

La sviskene ligge i bløt i kaldt vann (8 dl) natten over. Kok opp sviskene i bløtevannet sammen med sukkeret.
Rør sammen potetmel og det kalde (1/4 dl) vannet, og hell denne jevningen i grøten i en tynn stråle. Rør godt hele tiden og gi grøten et raskt oppkok. Det skal ikke koke mye etter at potetmeljevningen er tilsatt.
Smak til med sukker og la sviskegrøten bli kald.
Server med fløtemelk eller vaniljesaus til.










Jeg vil bruke mobilversjonen av nettsiden

Intern:2118967722



Hurtigvalg

Se oppskrifter med:
Kylling Kalkun Epler Bananer Appelsiner Tomater Poteter Reker Torsk Laks Makrell Elg Reinsdyr

Tjenesten er en del av klikk.no

Informasjon om cookies
Kontakt oss og informasjon om siden

Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS
Adresse: Matoppskrift.no, PB. 1638, 4688 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.
Daglig Leder Knut Pettersen