Søk alt
Søk etter oppskrifter!

Sviskegrøt

Oppskriften har fått 3,5 poeng. 3,5 poeng (av max 6) i snitt fra 2 lesere
Oppskriften har hatt 4139 lesere! 4139 lesere

Ingredienser

Porsjoner
150grsvisker
8dlvann
Ca 1dlsukker
2sspotetmel
0,25dlvann, kaldt

Tilbehør:

Fløtemelk eller vaniljesaus
Annonse

Mer fakta om oppskriften

Kilde:
Fotograf: Mat.no
Innlagt/oppdatert:
Kategori: Grøt
Land: Ukjent-opprinnelse




Sviskegrøt.

Fremgangsmåte:

La sviskene ligge i bløt i kaldt vann (8 dl) natten over. Kok opp sviskene i bløtevannet sammen med sukkeret.
Rør sammen potetmel og det kalde (1/4 dl) vannet, og hell denne jevningen i grøten i en tynn stråle. Rør godt hele tiden og gi grøten et raskt oppkok. Det skal ikke koke mye etter at potetmeljevningen er tilsatt.
Smak til med sukker og la sviskegrøten bli kald.
Server med fløtemelk eller vaniljesaus til.

Næringsinnhold: Les forklaring! Energifordeling Hva er dette?
Pr 100: gr: Pr porsjon: % av anbefalt daglig inntak pr porsj. Energi i % av tot. Kcal
Kcal: 63,48171,718,6 %
Fett: 0,060,16 gr0,2 %Fett0,85 %
Protein: 0,411,11 gr2,2 %Protein2,58 %
Karbo: 14,8240,09 gr13,4 %Karbo93,38 %
Fiber: 1,012,73 gr9,1 %Fiber3,18 %
Mettet fett: 0,010,03 gr0,1 %
Salt: 0,000,01 gr0,2 %
Hele oppskriften veier 1082 gr totalt
Pris på oppskriften: Forklaring!Tallerken funksjoner
Pr 100 gram: Kr.0,97 .-
Pris 4 porsjonerKr. 10,50 .-Se din tallerken
Pris pr porsjon Kr 2,63.-Vis fullt næringsinnhold



Klikk deg på vårt nyhetsbrev og få ukens menyforslag tilsendt.

Sett karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6







Jeg vil bruke mobilversjonen av nettsiden

Intern:2118967722



Hurtigvalg

Se oppskrifter med:
Kylling Kalkun Epler Bananer Appelsiner Tomater Poteter Reker Torsk Laks Makrell Elg Reinsdyr

Tjenesten er en del av klikk.no

Informasjon om cookies
Kontakt oss og informasjon om siden

Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS
Adresse: Matoppskrift.no, PB. 1638, 4688 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.
Daglig Leder Knut Pettersen

Last ned RSS feed med siste oppskrifter og ingredienser