Sviskegrøt

Sviskegrøt.
Fotograf: Mat.no

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Porsjoner
150grsvisker
8dlvann
Ca 1dlsukker
2sspotetmel
0,25dlvann, kaldt

Tilbehør:

Fløtemelk eller vaniljesaus

Fremgangsmåte:

La sviskene ligge i bløt i kaldt vann (8 dl) natten over. Kok opp sviskene i bløtevannet sammen med sukkeret.
Rør sammen potetmel og det kalde (1/4 dl) vannet, og hell denne jevningen i grøten i en tynn stråle. Rør godt hele tiden og gi grøten et raskt oppkok. Det skal ikke koke mye etter at potetmeljevningen er tilsatt.
Smak til med sukker og la sviskegrøten bli kald.
Server med fløtemelk eller vaniljesaus til.

Tjenester

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6




Næringsinnhold pr 100 gram:

Kalorier 63,48 Kcal
Protein 0,41 g
Fett 0,06 g
Karbo 14,82 g
Pris 0,97.- kr

Info om oppskriften

Forfatter:
Kilde: Mat.no
Oppskriften har hatt 4652 lesere totalt.
Oppskriften har fått 3,5 poeng totalt (av max 6) fra 2 lesere
Innlagt/oppdatert:
(Intern: 2118967722)

Ekstra info

Kategori: Grøt
Land: Ukjent-opprinnelse



Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS
Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6,
4630 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.
Følg meg på!