Sviskegrøt

Bilde av Sviskegrøt.
Fotograf: Mat.no

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Porsjoner
150grsvisker
8dlvann
Ca 1dlsukker
2sspotetmel
0,25dlvann, kaldt

Tilbehør:

Fløtemelk eller vaniljesaus


Fremgangsmåte:

La sviskene ligge i bløt i kaldt vann (8 dl) natten over. Kok opp sviskene i bløtevannet sammen med sukkeret.
Rør sammen potetmel og det kalde (1/4 dl) vannet, og hell denne jevningen i grøten i en tynn stråle. Rør godt hele tiden og gi grøten et raskt oppkok. Det skal ikke koke mye etter at potetmeljevningen er tilsatt.
Smak til med sukker og la sviskegrøten bli kald.
Server med fløtemelk eller vaniljesaus til.


Annonse:

Tjenester og info






Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6


Forfatter:
Kilde: Mat.no
Innlagt/oppdatert:
(Intern: 2118967722)
Kategori: Grøt
Land: Ukjent-opprinnelse

Næringsinnhold pr 100 gram:

Kalorier 63,48 Kcal
Protein 0,41 g
Fett 0,06 g
Karbo 14,82 g
Pris 0,97.- kr











Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.



Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.
Følg meg på!