Søk alt
Søk blant mer enn 33.000 oppskrifter!
Del på følgende:

Sviskegrøt 2

Oppskriften har fått 4 poeng. 4 poeng (av max 6) i snitt fra 4 lesere
Oppskriften har hatt 7284 lesere! 7284 lesere
Sviskegrøt 2 har utregnet næringsinnhold, energiprosent og pris pr 100 g og porsjon, som er utført av ©Knut Pettersen. Følgende grunnverdier fins for 100 gram: Detaljer finnes lenger nede på siden.
Kalorier: 88,05 kcal ......Protein: 0,75 g ......Fett: 0,11 g ......Mettet fett: 0,03 g
Karbohydrater: 20,07 g ......Kostfiber: 1,89 g .....Natrium: 3,26 mg .......Pris: 1,62 .- kr

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Porsjoner
250grsvisker
6dlvann
1dlsukker
heggebærsaft
hel kanel
1ssjevning
Annonse

Mer fakta om oppskriften

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
Innlagt/oppdatert:
Kategori: Grøt
Land: Norge
Fylke: Nord Trøndelag
Nasjonal/tradisjonsrett

Fremgangsmåte:

Sviskegrøt var vanlig til alt sodd.

Kok sviskene i vann med hel kanel til de er møre. Tilsett saften (ble ikke brukt i eldre tider).
Kok opp og jevn med potetmel.


NB! Oppskriften er kalkulert for næringsinnhold og pris av Knut Pettersen Matoppskrift.no

Næringsinnhold: Les forklaring! Energifordeling Hva er dette?
Pr 100: gr: Pr porsjon: % av anbefalt daglig inntak pr porsj. Energi i % av tot. Kcal
Kcal: 88,05208,2410,4 %
Fett: 0,110,26 g0,4 %Fett1,12 %
Protein: 0,751,77 g3,5 %Protein3,4 %
Karbo: 20,0747,47 g15,8 %Karbo91,17 %
Fiber: 1,894,47 g14,9 %Fiber4,29 %
Mettet fett: 0,030,07 g0,4 %
Salt: 0,010,02 g0,4 %
Hele oppskriften veier 946 g totalt
Pris på oppskriften: Forklaring!Tallerken funksjoner
Pr 100 gram: Kr.1,62 .-
Pris 4 porsjonerKr. 15,33 .-Se din tallerken
Pris pr porsjon Kr 3,83.-Vis fullt næringsinnhold



Prøv en lignende oppskrift

Les mer om Sviskegrøt hos oss.





Jeg vil bruke mobilversjonen av nettsiden

Intern:13757



Hurtigvalg

Se oppskrifter med:
Kylling Kalkun Epler Bananer Appelsiner Tomater Poteter Reker Torsk Laks Makrell Elg Reinsdyr

Tjenesten er en del av klikk.no

Informasjon om cookies
Kontakt oss og informasjon om siden

Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS
Adresse: Matoppskrift.no, PB. 1638, 4688 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.
Daglig Leder Knut Pettersen