Sviskegrøt 2


Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Porsjoner
250grsvisker
6dlvann
1dlsukker
heggebærsaft
hel kanel
1ssjevning


Fremgangsmåte:

Sviskegrøt var vanlig til alt sodd.

Kok sviskene i vann med hel kanel til de er møre. Tilsett saften (ble ikke brukt i eldre tider).
Kok opp og jevn med potetmel.


Annonse:

Tjenester og info






Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6


Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
Innlagt/oppdatert:
(Intern: 13757)
Kategori: Grøt
Land: Norge
Fylke: Nord Trøndelag
Nasjonal/tradisjonsrett

Næringsinnhold pr 100 gram:

Kalorier 88,05 Kcal
Protein 0,75 g
Fett 0,11 g
Karbo 20,07 g
Pris 1,62.- kr



Prøv en lignende oppskrift









Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.



Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.
Følg meg på!