Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Sviskegryte med rådyr




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
400grrådyrstek
400grsvinefilet
20grsvisker

Marinade

12stkeinerbærIngrediensen er ikke med i næringsutregningen. Les mer!
5dlhvitvin
1dlkinesisk olje

Steking:

2ssmargarin eller smør
1boks(er)kantareller, 200 g, eller 1 l ferske
1dashsalt
1dashpepper
1/2 ts krydderblanding
3dlfløte eller crème fraîche
6porsjon(er)ris


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Melk
Spor-av-melk
Spor-av-soya


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Sviskegryte med rådyr med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier181,18691,32Kcal
Protein9,7537,20gram
Karbohydrat12,0946,13gram
Kostfiber0,301,14gram
Fett8,7433,35gram
Mettet fett2,108,01gram
Alkohol2,08 %
Salt0,130,48gram
Pris på oppskriftenKr 12,98Kr 49,53Kroner
Hele oppskriften veier2 289 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Rens viltkjøttet og skjær det i 2 cm store terninger. Skjær svinekjøttet i 3 cm brede biter. Legg kjøtt og svisker i en bolle.

Knus einerbærene og bland dette med vin og soya. Hell marinaden over kjøttet og la det stå kaldt i 8-10 timer. Hell deretter marinaden av kjøttet og tørk det.

Brun først viltkjøttet i en stekepanne. Krydre. Legg det over i en gryte. Fres kantarellene og legg dem i gryten. Brun svinefileten. Krydre.

Sil marinaden og kok den inn i noen minutter. Hell den over kjøttet. La gryten syde under lokk i ca 30 minutter. Legg i svinefiletbitene og sviskene og la gryten syde ytterligere i ca 10 minutter. Bland i rømme, smak til med krydder og la det hele få et siste oppkok.

Serveres med kokt ris eller pasta og en grønn salat.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 10791)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Gryterett
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.