Gå til forsiden av matoppskrift.no



Sviskekompott


Oppskriften på Sviskekompott har fullt beregnet næringsinnhold, pris samt automatisk sjekk av allergener.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Porsjoner
250grstenfrie svisker
0,5litervann
Ca 5sssukker
1,5sspotetmel


Fremgangsmåte:

Kompotter av frukt og bær er desserter som brukes mye til hverdags. Utover vinteren var det vanlig å bruke svisker i mangel av frisk frukt.

Kok sviskene møre i vann tilsatt sukker. Rør potetmelet ut i litt kaldt vann og rør det i sviskene. Gi kompotten et raskt oppkok og ta den straks av varmen.

Avkjøl den litt og slå den opp i en serveringsskål. Dryss på et lett lag sukker på toppen, så unngår man snerk. Server sviskekompotten kald eller lunken med iskald melk eller fløte.


Annonse:

Tjenester og info






Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6


Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
Innlagt/oppdatert:
(Intern: 13539)
Kategori: Dessert
Land: Norge
Fylke: Buskerud
Nasjonal/tradisjonsrett

Næringsinnhold pr 100 gram:

Kalorier 105,16 Kcal Forklaring?
Protein 0,83 g
Fett 0,12 g
Karbo 24,15 g
Pris 1,83.- kr

Nyttige undersider og søk








Prøv en lignende oppskrift









Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.
Følg meg på!