Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Sviskepai




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
3dlhvetemel
125grsmør eller margarin
2ssvann

fyll:

250grsvisker med stener
150grkransekake- eller marsipanmasse
2dlcréme fraîche
0,75stksitron, revet skall av
0,5dlmandelflak
3dlkremfløte
2sskonjakk


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Gluten
Melk
Nøtter


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Kalorier og næringsinnhold i Sviskepai med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier369,244 683,81585,48Kcal
Protein4,7159,757,47gram
Karbohydrat24,52311,0438,88gram
Kostfiber2,6934,124,27gram
Fett27,01342,6242,83gram
Alkohol0,55 %6,980,87gram
Mettet fett14,78187,4823,44gram
Salt0,162,020,25gram
Pris på oppskriftenKr 5,90Kr 74,84Kr 9,36.-
Hele oppskriften veier1 269 totalt1 269 pr porsj159 pr stk gram

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 8 stykker

Legg sviskene i vann i 12 timer. Del dem i to og fjern stenene.

Riv marsipanmassen grovt og bland den med créme fraîche og revet sitronskall.

Hakk sammen mel og smør med kniv og tilsett vann. Arbeid deigen smidig. Du kan også bruke en kjøkkenmaskin til å blande deigen med.

Kjevle ut deigen på et melet bakebord og legg den i en paiform ca 24 cm i diameter.

Fyll paiskallet med marsipanmassen og trykk sviskene ned i massen. Strø over mandelflak. Stek paien ved 225 C i ca 20 minutter.

Stivpisk fløten og smak eventuelt til med konjakk. Ha kremen i en bolle og sett den i kjøleskapet. Ta den ut rett før servering. Server paien sammen med kald krem.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 12516)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Dessertpai/terte
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.