Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Sviskesalat til kjøtt




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
1pose(r)svisker, steinfrie

Lake:

1,5dlvann + 4 ss farin


Annonse


Næringsdeklarasjon for Sviskesalat til kjøtt med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier109,56102,71Kcal
Protein1,681,58gram
Karbohydrat23,0421,60gram
Kostfiber4,263,99gram
Fett0,240,23gram
Mettet fett0,060,06gram
Salt0,020,02gram
Pris på oppskriftenKr 3,22Kr 3,02Kroner
Hele oppskriften veier375 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Legg hele svisker eller ferskener skåret i smale båter i en krukke eller bolle.

Kok opp alle ingrediensene til laken. Hell den kokende laken over sviskene, dekk til og la stå noen timer eller natten over. Kan oppbevares i kjøleskap 1-2 uker.

Sviskesalat passer spesielt godt til juleskinke, svinestek og ribbe.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 6940)
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Tilbehør
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.