Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Sviskesaus




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
200grsteinfrie svisker
2sssitronsaft
1ssfinrevet sitronskall
8stknelliker, hele
klype malt kanel
klype malt allehånde
0,5tsnyrevet muskat
2,5dlvann
1,25dlsukker
1,25dlrødvinseddik


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Sulfitt


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Sviskesaus med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier113,86202,84Kcal
Protein0,851,51gram
Karbohydrat25,9746,27gram
Kostfiber2,213,94gram
Fett0,240,43gram
Mettet fett0,100,18gram
Salt0,010,02gram
Pris på oppskriftenKr 3,76Kr 6,70Kroner
Hele oppskriften veier713 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Bland svisker, sitronsaft og skall med kryddernellik, kanel, allehånde og muskat i en kjele.

Tilsett vann så alt så vidt dekkes og varm opp til det småkoker. La småkoke i ca 15 minutter eller til sviskene er myke. Rør av og til. Når væsken er redusert til rundt halvparten, tar du kjelen av varmen og fjerner kryddernellikene.

Gni sausen gjennom en sikt eller kjør den til puré i en foodprocessor. Hell pureen tilbake i kjelen og tilsett sukker og eddik. La koke over svak varme og rør til sausen er glatt og gjennomvarm.

Serveres til svinestek.Gir 5 dl

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 7400)
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Saus
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.