Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Syltede duebryst og salat med kantareller og nypot




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
4stk filetbrystfileter fra due
1dashsalt
1dashpepper
1tsrosmarin
2ssolivenolje

Syltelake:

3dleplesider
50grsukker
2dlrødvinseddik
0,5stkrød løk
1stkgulrot
2stklaurbærblad
5stkeinebærIngrediensen er ikke med i næringsutregningen. Les mer!
1blad(er)solbærIngrediensen er ikke med i næringsutregningen. Les mer!
2ssolivenolje

Salat:

1stkhode rød og et hode grønn salat
4stknypoteter
150grkantareller
gressløk
2ssrødvinseddik, helst balsamico
4ssolivenolje
4stksyltede brystfileterIngrediensen er ikke med i næringsutregningen. Les mer!


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Spor-av-gjær
Spor-av-sulfitt
Sulfitt


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Syltede duebryst og salat med kantareller og nypot med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier107,71508,34Kcal
Protein4,8923,08gram
Karbohydrat6,5330,82gram
Kostfiber0,673,16gram
Fett6,3029,73gram
Mettet fett1,085,10gram
Alkohol0,57 %
Salt0,100,47gram
Pris på oppskriftenKr 11,74Kr 55,41Kroner
Hele oppskriften veier1 888 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Krydre duebrystene med salt, pepper og rosmarin. Stek dem brune i olivenolje. Etterstek dem i 10 minutter ved svak varme. Bruk lokk på panna. Vær sikker på at kjøttet er gjennomstekt.

Avkjøl filetene og legg dem på glass.

Rens løk og gulrøtter og kutt i skiver. Bland alle ingrediensene til syltelaken utenom solbærbladet. Kok opp laken og hell den over de stekte duebrystene. legg solbærbladet på toppen, slå over olivenoljen og sett på lokk.

Ta for deg salaten: Skrubb og kok potetene møre. Stek kantarellene i olje. Avkjøl potetene litt før du kutter dem i skiver. Riv salaten og fordel den på fire tallerkener.

Legg over potetskiver og stekte kantareller.

Skjær duekjøttet i tynne skiver og dander dette på toppen. Fordel olivenolje og rødvinseddik på salattalerknene.

Legg til slutt på litt løk og gulrøtter fra laken som pynt, sammen med rikelig gressløk.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 8034)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Stekepanne
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.