Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Syltede kantareller




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
Ca 400grrensede kantareller
4dlsylteeddik, 7%
3dlsukker
4stkhvite pepperkorn
4stknelliker
Ca 1,5bit(er)ingefær
1bit(er)kanel
1stk literødløk i skiver


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Sulfitt


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Syltede kantareller med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier100,141 138,89Kcal
Protein0,879,89gram
Karbohydrat23,27264,65gram
Kostfiber0,8910,12gram
Fett0,202,27gram
Mettet fett0,010,11gram
Salt0,010,09gram
Pris på oppskriftenKr 7,37Kr 83,82Kroner
Hele oppskriften veier1 137 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Skyll kantarellene og la dem forkoke i vann i ca 10 minutter. La dem så renne av.

Bland ingrediensene til laken og kok den opp. Legg i soppen og la den koke langsomt i ca. 1 time. Hell deretter kantarellene og laken på glass. Oppbevar dem kaldt. Serveres til stekte kjøttretter.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 9290)
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Hermetisering
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.