Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Syltelabber 1



Syltelabber 1 oppskrift.
Fotograf: Gilde

Ingredienser

Syltelabber


Annonse


Fremgangsmåte:

En delikatesse fra tiden da man slaktet grisen hjemme på gården har nå fått tilnærmet "kult-status". Det arrangeres til og med VM i Syltelabbspising.
Syltelabber kan spises kalde eller varme.
Serveres gjerne med rødbeter, sennep og lefse, flatbrød eller grovt hjemmelaget brød til.
Dette er salt mat - øl og dram er godt følge.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Gilde
(Intern: 24640)
Kategori: Snacks
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Syltelabber 1.Syltelabber 1.
Denne retten har 0 kcal pr 100 gram.
Denne retten har gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: .- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Melon- og skinkeseilbåt.Melon- og skinkeseilbåt.
Denne retten har 74,15 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 6,54 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 2,29 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 7,24.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.