Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Sylterull av hvitt kjøtt




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
Ca 2,5stkkokte høner
1stkløk
1,5tsgrovmalt hvit pepper
1,5tsgrovmalt allehånde
1tsmalt nellik
1,5tssalt
5tsgelatin pulver

Rømmedressing:

3dllettrømme
friske urter, gjerne basilikum, kjørvel og dill
salt og pepper.


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Sylterull av hvitt kjøtt med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier329,206 002,80Kcal
Protein21,98400,79gram
Karbohydrat1,1520,97gram
Kostfiber0,264,74gram
Fett26,24478,47gram
Mettet fett8,14148,43gram
Salt0,7313,26gram
Pris på oppskriftenKr 5,18Kr 94,45Kroner
Hele oppskriften veier1 823 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Rens hønene for skinn og ben, pass på at skinnet er så helt som mulig. Sorter mørkt og lyst kjøtt i helest mulig biter. Legg et oppvridd håndkle i en bolle, og strekk litt hønseskinn over. Legg så lyst og mørkt kjøtt lagvis med sammenblandet krydder og gelatin mellom hvert lag. Avslutt med litt hønseskinn. Trekk håndkleet sammen på toppen og bindsulterullen stramt til med med hyssing rundt det hele. Kok opp kraften fra hønene eller bruk hønsebuljong og la sylten trekke i ca 20 minutter. Ta den opp og legg den i press mellom to fjøler hvis du ikke har syltepresse. Legg noe tungt oppå og la sylten ligge slik i minst et døgn. Oppbevar sylten kaldt, den kan dypfryses.

Rømmedressing:
Ha rømmen sammen med de friske urtene i en food processor. Kjør det hele godt så dressingen blir litt grønn. Smak til med salt og pepper.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Elsa's hjemmeside
(Intern: 16200)
Kategori: Pålegg
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Julesylte av høns.Julesylte av høns.
Denne retten har 137,26 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 0,37 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 6,04 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,86.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Julesylte av hvitt kjøtt.Julesylte av hvitt kjøtt.
Denne retten har 319,72 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 0,29 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 23,9 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,69.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.