Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Syltet appelsinskall




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
1stkappelsin
100grsukker
0,5dlvann


Annonse


Næringsdeklarasjon for Syltet appelsinskall med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier165,94443,06Kcal
Protein0,391,04gram
Karbohydrat40,61108,43gram
Kostfiber0,792,11gram
Fett0,040,11gram
Mettet fett0,000,00gram
Salt0,000,00gram
Pris på oppskriftenKr 1,46Kr 3,90Kroner
Hele oppskriften veier267 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Press saften av appelsinen, sil den og kok den opp med vann og sukker.

Skjær skallet i tynne strimler - unngå å få med det hvite "underlaget" - og legg det i sukkerlaken.

Kok opp og avkjøl. Gjenta 10 ganger. De mange oppkokene fjerner den bitre smaken fra skallet.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 9466)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Hermetisering
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.