Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Syltet hel sild




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
1kgsmåsild
2dlvann
0,5dleddik, 7%
1sssalt
4ssfarin
1tsallehånde, hel
2stklaurbærblad
1stkløk
persille


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Fisk
Sulfitt


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Syltet hel sild med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier201,48532,41Kcal
Protein9,8125,92gram
Karbohydrat8,3722,12gram
Kostfiber0,300,79gram
Fett14,2437,63gram
Mettet fett2,957,80gram
Salt2,035,37gram
Pris på oppskriftenKr 4,30Kr 11,36Kroner
Hele oppskriften veier1 057 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Rens fisken, men la ryggbenet sitte. Skyll den og klipp av halefinnene. Legg fisken med ryggen opp i et lavt, vidt kokekar.

Bland vann, eddik, salt og sukker og hell det over fisken. Støt allehånde grovt. Skrell og skjær løken i skiver. Tilsett løk, krydder og persillestilker.

Kok opp og la silda trekke under lokk på svak varme i ca 8 minutter. Avkjøl fisken i laken. Ta opp persillestilkene og klipp over ny persille.

Server kokte poteter til.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 11481)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Kokt/dampet
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.