Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Syltet ingefær 3




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
500grfrisk ingefær
vann til koking

Lake:

5dlvann
1kgsukker


Annonse


Næringsdeklarasjon for Syltet ingefær 3 med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier212,724 254,40Kcal
Protein0,459,00gram
Karbohydrat52,031 040,60gram
Kostfiber0,5010,00gram
Fett0,204,00gram
Mettet fett0,051,00gram
Salt0,010,16gram
Pris på oppskriftenKr 3,40Kr 68,00Kroner
Hele oppskriften veier2 000 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Syltet ingefær kan kjøpes ferdig, men det er en kostbar delikatesse. Det er betydelig billigere å sylte frisk ingefær selv.

Skrell den friske ingefæren. Skjær den i store biter og kok dem møre i vann, 30-60 minutter.

Kok opp laken. La ingefæren trekke i laken ca 1 time.

Ta opp ingefæren og legg den i glass. Kok sammen laken på sterk varme, ca 5 minutter.

Hell laken over ingefæren, sett på lokk med en gang. Oppbevares kjølig.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 9469)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Hermetisering
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.