Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Syltet løk




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
1kgsylteløk
vann
185 g (1 1/2 dl) salt pr. liter vann

Laken:
0,5litereddik, 7%
125grsukker (1 1/2 dl)
5stkmuskatblommer, hele
3stkingefær, hel
1tshel hvit pepper


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Sulfitt


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Syltet løk med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier54,871 006,75Kcal
Protein0,9617,61gram
Karbohydrat11,19205,31gram
Kostfiber1,4726,97gram
Fett0,376,79gram
Mettet fett0,020,37gram
Salt0,010,20gram
Pris på oppskriftenKr 5,00Kr 91,74Kroner
Hele oppskriften veier1 835 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Forvell løken et par minutter i kokende vann. Skyll den i kaldt vann og klem den ut av skallet.

Legg løken i sterkt saltet vann i ca 2 timer, hell bort vannet.

Kok løken i usaltet vann til den blir mør og klar. Ta den opp med en hullsleiv og legg den i sylteglass.

Knyt krydderet til laken inn i en pose av gas og kok den opp sammen med eddik og sukker, skum godt. Ta opp krydderposen og legg den til side. Avkjøl laken helt. Hell den over løken og sett lokk på glassene. La dem stå i 12 timer.

Sil laken og kok den opp igjen med krydderposen, skum godt og avkjøl. Hell den over løken og sett lokk på eller bind over glassene.

Løken er ferdig etter 2-3 dager.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 9471)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Hermetisering
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Paprika- og løkchutney.Paprika- og løkchutney.
Denne retten har 110,32 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 22,08 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 1,52 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,69.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Syltet løk 2.Syltet løk 2.
Denne retten har 138,33 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 31,8 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 0,14 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,24.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.