Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Syltet laks




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
0,5kgspeket laks

Lake:

1stk storløk
0,5litervann
2,5dleddik
300grsukker
0,5sshel hvit pepper
10stknelliker, hele
0,5sssennepsfrø
3stklaurbærblad
lite stykke ingefærrot


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Fisk
Sennep
Sulfitt


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Syltet laks med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier142,912 436,26Kcal
Protein7,08120,70gram
Karbohydrat18,45314,53gram
Kostfiber0,376,31gram
Fett4,4575,86gram
Mettet fett0,7412,62gram
Salt0,9015,32gram
Pris på oppskriftenKr 7,82Kr 133,31Kroner
Hele oppskriften veier1 705 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Vann ut fisken i to timer. Tørk den godt. Ta av skinnet, og skjær den spekede laksefileten i tynne strimler, ca 1,5 cm tykke.

Rens løken og skjær den i tynne skiver. Kok opp laken, og tilsett løken.

Legg laksestykkene på et rent glass, og slå laken over når den er helt kald.

La laksen modne minst et døgn før den brukes.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 9470)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Hermetisering
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.