Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Syltet makrell med pepperrotkrem



Syltet makrell med pepperrotkrem oppskrift.
Fotograf: Eva Brænd
Makrell er sommerfisken framfor noen. Syltet makrell er en typisk sommerlig rett som man enkelt kan variere tilbehøret til, men agurksalat, rømme eller pepperrotkrem er klassiske tilbehør.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
800grmakrellfilet, uten skinn og bein
salt og pepper
1stkchili, rød
1stksitrongress
1ssingefær, frisk

Lake

2dlhvitvinseddik
2sssalt
1dlsukker
1tspepper, hel sort
1stkrødløk

Pepperrotkrem

2dlcrème fraîche
1sspepperrot

Tilbehør

potet
agurksalat


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Fisk
Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Syltet makrell med pepperrotkrem med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier138,94507,44Kcal
Protein10,6638,93gram
Karbohydrat6,9825,49gram
Kostfiber0,260,95gram
Fett7,5427,54gram
Mettet fett3,5212,86gram
Salt2,8010,24gram
Pris på oppskriftenKr 7,42Kr 27,10Kroner
Hele oppskriften veier1 461 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Del hver makrellfilet i to.
Finhakk chili, sitrongress og frisk ingefær,
Kok opp alle ingrediensene til lake og rør så slik at salt og sukker løser seg helt. La laken trekke i ca. 10 minutter.
Legg makrellfiletene i laken, gi dem et raskt oppkok, trekk kokekaret fra varmen og avkjøl fisken i laken.
Rør sammen ingrediensene til pepperrotkremen og smak den til med salt, pepper og sukker.
Pepperrotsmaken blir sterkere når kremen får trekke en times tid.
Server makrell kald med poteter, agurksalat og pepperrotkrem.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Norges sjømatråd
(Intern: 29365)
Tilberedningstid: 60 min +
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Kalde retter
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Sidersyltet makrell.Sidersyltet makrell.
Denne retten har 86,06 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 7,01 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 2,42 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,99.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Limemarinert makrell.Limemarinert makrell.
Denne retten har 213,64 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 11,5 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 13,38 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,57.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Syltet makrell med pepperrotkrem.Syltet makrell med pepperrotkrem.
Denne retten har 138,94 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 6,98 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 7,54 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 7,42.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Festmåltid med røkt makrell.Festmåltid med røkt makrell.
Denne retten har 258,54 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 0,09 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 21,3 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 7,58.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.