Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Syltet sild med hakket rødløk




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
1kgsmåsild eller 600 g renset
1sssalt
1dlvarmt vann
1tsnymalt allehånde
Ca 3,5stkrødløk, finhakkede

Lake:

2dleddik, 7%
0,5dlvann
4sssukker
1tssalt


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Fisk
Sulfitt


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Syltet sild med hakket rødløk med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier155,882 209,99Kcal
Protein7,54106,90gram
Karbohydrat7,26102,93gram
Kostfiber0,557,80gram
Fett10,62150,57gram
Mettet fett2,2031,19gram
Salt2,0028,38gram
Pris på oppskriftenKr 3,51Kr 49,76Kroner
Hele oppskriften veier1 418 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Rens silden og fjern bena. Skyll silden raskt og la den renne av. Legg den med skinnet ned på en stor skjærefjøl og salt den lett på kjøttsiden. Rull sildefiletene sammen med skinnet inn og legg rullene tett i en lav og vid, rustfri kjele.

Kjele 1 ss salt med 1 dl varmt vann til en sterk saltlake og hell den over silderullene. La dem trekke under lokk i 7-8 minutter ved svak varme.

Hell forsiktig av saltlaken. Det kan være litt vanskelig, men det går bra hvis du holder en tallerken inntil slik at silden ikke forskyver seg.

Dryss rikelig med malt allehånde og finhakket rødløk over den varme silden og avkjøl.

Kok i mellomtiden eddiklaken og avkjøl den. Hell den over silderullene og la dem stå kaldt i 1 døgn.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 11447)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Konservering
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Tomatsild 4.Tomatsild 4.
Denne retten har 170,51 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 15,42 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 9,07 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 7,94.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.