Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Syost




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
2literkulturmelk
2literhelmelk
1tssalt
1tskarve


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Syost med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier61,802 478,49Kcal
Protein3,31132,75gram
Karbohydrat4,25170,45gram
Kostfiber0,031,20gram
Fett3,50140,37gram
Mettet fett2,2991,84gram
Salt0,2710,73gram
Pris på oppskriftenKr 1,70Kr 68,18Kroner
Hele oppskriften veier4 011 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Varm opp den sure melken til den skiller seg. Sil vekk mysen og smuldre osten.
Kok opp helmelken og dryss i osten. Bland sammen og la det stå til det skiller seg igjen. Sil fra mysen
La osten renne av i ett klede. Smak til med salt og karve.

Legg i press og la stå over natten.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 2833)
Tilberedningstid: 60 min
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Pålegg
Land: Norge
Fylke: Aust Agder
Nasjonal/tradisjonsrett

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Kokaost fra tinn.Kokaost fra tinn.
Denne retten har 33,92 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 4,11 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 0,52 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 1,6.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Søst 2.Søst 2.
Denne retten har 74,26 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 7,73 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 3,36 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 1,67.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Cottage cheese.Cottage cheese.
Denne retten har 42,8 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 4,6 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 1,2 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 1,45.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Aslaugs gomme.Aslaugs gomme.
Denne retten har 101,75 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 9,98 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 5,01 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 2,36.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Eggost fra Flekkefjord.Eggost fra Flekkefjord.
Denne retten har 69,14 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 7,92 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 2,36 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 1,95.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Gommi.Gommi.
Denne retten har 0 kcal pr 100 gram.
Denne retten har gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: .- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Gom fra Oppdal.Gom fra Oppdal.
Denne retten har 62,88 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 4,52 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 3,5 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 1,61.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Gomme med anis.Gomme med anis.
Denne retten har 69,51 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 6,31 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 3,45 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 1,68.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Kokaost.Kokaost.
Denne retten har 67,98 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 5,76 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 3,48 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 1,75.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.