Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Syresalat




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
3dlkremfløte
Ca 1,5sssukker
eddik
1litersyreblad


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Syresalat med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier259,08308,95Kcal
Protein1,942,31gram
Karbohydrat9,1010,85gram
Kostfiber0,000,00gram
Fett23,8828,48gram
Mettet fett15,5718,57gram
Salt0,040,05gram
Pris på oppskriftenKr 12,11Kr 14,44Kroner
Hele oppskriften veier477 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Visp kremfløten og smak til med sukker og litt blank eddik. Bland i de vaskede, rensede og oppdelte syrebladene. Denne salaten smaker godt til spekekjøtt og varme poteter.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 13493)
Kategori: Salat
Land: Norge
Fylke: Akershus
Nasjonal/tradisjonsrett

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.