Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Tørka reintunge




Ingredienser




Annonse


Fremgangsmåte:

Tørrsalt reintungene og la de stå kjølig i ca 1 uke. Tre inn tråd gjennom tungespissen og heng tungene til tørk.

Dersom de henger inne, er tungene ferdig etter en uke. Henger de ute, må en regne med noe lenger tørketid.

Tørka reintunge er typisk ryggsekkmat som blir spist til brød. Oppbløtt og kokt blir tørka reintunge brukt som middagsmat.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 10723)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Røkt/gravet/saltet
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Tørket reinsdyrkjøtt.Tørket reinsdyrkjøtt.
Denne retten har 113,48 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 0,39 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 3,42 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 32,69.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Gravet kjøtt av vilt eller får.Gravet kjøtt av vilt eller får.
Denne retten har 124,34 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 8,31 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 1,27 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 38,6.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.