Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Tørket vilthjerte med pepperrotkrem




Ingredienser

Hjerte av elg eller rein


Annonse


Fremgangsmåte:

Reinskjær hjerte fra elg eller rein, legg det i grovsalt eller saltlake noen dager (avhengig av størrelse).

Ta det opp, skyll av saltet og heng det på luftig sted i 3 -4 uker.

Bløyt vestlandslefser, skjær tørkakjøttet i tynne skiver, rull det inn lefsa og server med pepperrotkrem (Stivpisket fløte m/revet pepperrot og litt salt).

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matsiden
(Intern: 2620)
Kategori: Kalde retter
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.