Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Tørket vom fra Oksfjord




Ingredienser

Vom
Salt


Annonse


Fremgangsmåte:

Vommen ble vasket i sjøvann, og lå i vann minst to døgn. Vasket grundig i sjøvann, saltet og hengt til tørk. Ble brukt til lapskaus og kjøttsuppe. Måtte vaskes i sjøvann for å bli ekstra hvit.

Mer info

Forfatter:
Kilde: ReisaMat
(Intern: 19080)
Kategori: Tilbehør
Land: Norge
Fylke: Troms
Nasjonal/tradisjonsrett

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.