Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Tørrfisk - Italiensk Mantecato



Tørrfisk - Italiensk Mantecato oppskrift.
Fotograf: Eva Brænd
Mantecato er en typisk italiensk rett, og serveres som snacks til den italienske musserende vinen Prosecco. Perfekt til tapas eller forrett.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
250grtørrfisk, utvannet og renset
2dlmelk
1feddhvitløk
3ssolivenolje
3sskremfløte
salt og pepper
0,25stksitron
1sspersille, frisk
4skive(r)loff
tomat


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Fisk
Gluten
Melk
Spor-av-melk
Spor-av-soya


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Tørrfisk - Italiensk Mantecato med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier249,29440,43Kcal
Protein30,8754,54gram
Karbohydrat13,6024,03gram
Kostfiber0,741,31gram
Fett7,7713,73gram
Mettet fett2,253,98gram
Salt0,270,48gram
Pris på oppskriftenKr 14,21Kr 25,11Kroner
Hele oppskriften veier707 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Kok fisken i melk sammen med hakket hvitløk til den er mør.
Ta den opp av melken og visp fisken med håndvisp til den faller godt fra hverandre.
Rør fisken i maskin med elteklør. Spe med olje og fløte til en fin mos. Start med minste mengde olje og fløte og spe i etter hvert. La maskinen gå i minst 30 minutter, så mosen blir godt arbeidet og jevn.
Smak til med salt, pepper og sitronsaft og rør inn persille like før servering. Del loffskivene i to eller fire og legg tørrfiskmos på skivene og topp med en liten tomatbåt.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Norges sjømatråd
(Intern: 28912)
Tilberedningstid: 60 min
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Forrett
Land: Italia

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Tørrfisk - Italiensk Mantecato.Tørrfisk - Italiensk Mantecato.
Denne retten har 249,29 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 13,6 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 7,77 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 14,21.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Ristet brød med tørrfisk.Ristet brød med tørrfisk.
Denne retten har 375,57 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 15,08 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 15,07 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 19,68.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.