Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Tørrkokt kålrot




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
1kgkålrot
0,5litervann


Annonse


Næringsdeklarasjon for Tørrkokt kålrot med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier22,10293,93Kcal
Protein0,567,45gram
Karbohydrat3,9953,07gram
Kostfiber1,6822,34gram
Fett0,060,80gram
Mettet fett0,000,00gram
Salt0,010,17gram
Pris på oppskriftenKr 0,69Kr 9,18Kroner
Hele oppskriften veier1 330 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Rensket kålrot deles i fire, og legges i gryten med vann. Legg litt halm oppå kålroten og sett på grytelokket.
Koker til kålroten er kokt. Da skal det på grytebunnen være igjen ca 1 spiseskje med brun sirup. Kålrot ble brukt som pålegg på smørkling.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 13639)
Kategori: Pålegg
Land: Norge
Fylke: Hordaland
Nasjonal/tradisjonsrett

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.