Søk alt
Søk etter oppskrifter!

Taco

     Oppskriften er lett å tilberede Lett Oppskriften har fått 4,3 poeng. 4,3 poeng (av max 6) i snitt fra 92 lesere
Oppskriften har hatt 54486 lesere! 54486 lesere

Ingredienser

Porsjoner
500grkjøttdeig
1stkløk
2ssmatolje
2feddhvitløk
2stkpaprika (rød og grønn)
3sstomatpuré
1tssalt
1sschilisaus
2sshakket persille
1dlvann

tacoskjell

salat

1stksalathode
1stang(stenger)stangselleri
1stkløk
tomater
Annonse

Mer fakta om oppskriften

Taco er kalkulert av Matoppskrift.no, og viser kalorier, næringsinnhold, energiprosent og pris pr 100 gr og porsjon.
Kilde:
Fotograf: Matprat.no
Innlagt/oppdatert:
Kategori: Stekepanne
Land: Ukjent-opprinnelse

Anbefalt vin





Taco.

Fremgangsmåte:

Brun kjøttdeig og løk på forholdsvis sterk varme.

Tilsett hakket hvitløk, paprika i strimler, tomatpuré, chilisaus, salt og vann. Rør forsiktig.

Sett på lokk og la det småkoke ca 5 minutter. Dryss over hakket persille. Smak til med eventuelt mer chilisaus eller chilipulver. Anrett i varme tacoskjell. Serveres med salat og chilisaus ved siden av.

NB! Oppskriften er kalkulert for næringsinnhold og pris av Knut Pettersen Matoppskrift.no

Næringsinnhold: Les forklaring! Energifordeling Hva er dette?
Pr 100: gr: Pr porsjon: % av anbefalt daglig inntak pr porsj. Energi i % av tot. Kcal
Kcal: 102,20355,1517,8 %
Fett: 6,7223,35 gr33,4 %Fett59,17 %
Protein: 7,4825,99 gr52,0 %Protein29,27 %
Karbo: 2,448,48 gr2,8 %Karbo9,54 %
Fiber: 1,023,54 gr11,8 %Fiber1,99 %
Mettet fett: 2,328,06 gr40,3 %
Salt: 0,702,45 gr49,0 %
Hele oppskriften veier 1390 gr totalt
Pris på oppskriften: Forklaring!Tallerken funksjoner
Pr 100 gram: Kr.6,02 .-
Pris 4 porsjonerKr. 83,68 .-Se din tallerken
Pris pr porsjon Kr 20,92.-Vis fullt næringsinnhold



Klikk deg på vårt nyhetsbrev og få ukens menyforslag tilsendt.

Sett karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6

Prøv en lignende oppskrift

Les mer om Medisterkaker hos oss.Les mer om Hamburger 3 hos oss.





Jeg vil bruke mobilversjonen av nettsiden

Intern:10239



Hurtigvalg

Se oppskrifter med:
Kylling Kalkun Epler Bananer Appelsiner Tomater Poteter Reker Torsk Laks Makrell Elg Reinsdyr

Tjenesten er en del av klikk.no

Informasjon om cookies
Kontakt oss og informasjon om siden

Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS
Adresse: Matoppskrift.no, PB. 1638, 4688 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.
Daglig Leder Knut Pettersen

Last ned RSS feed med siste oppskrifter og ingredienser