Gå til forsiden av matoppskrift.no



Taco skjell

Bilde av Taco skjell.
Fotograf: Magnus Thor Magnusson
Oppskriften på Taco skjell har fullt beregnet næringsinnhold, pris samt automatisk sjekk av allergener.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Porsjoner
Ca 12stktacoskjell
3sssmør
400grkjøttdeig (evt noe hakkede pølserester)
1pose(r)taco krydder blanding
vann
1stkløk hakket
1stkliten agurk i biter
3stktomater i biter
2boks(er)maiskorn
1stksalat i strimler
300grreven ost
Rømme
1boks(er)tacosaus ferdig fra butikken.
Evt chilisaus for de som liker det hot


Fremgangsmåte:

Kutt opp grønnsakene og legg de i små serveringskåler. Riv osten og legg i skål. Fyll en skål med rømme.
Stek kjøttdeigen i smør og smuldre den godt. Tilsett krydderblanding og litt vann til en passe konsistens. Varm tacoskjellene forsiktig i stekeovnen.

Server slik at hver gjest kan fylle skjellene med det de ønsker. Fyll gjerne salat i bunnen og ost på toppen.


Annonse:

Tjenester og info







Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6


Forfatter:
Kilde: Knut Pettersen
Innlagt/oppdatert:
(Intern: 2118967638)
Kategori: Enkle retter/mikro
Land: Mexico

Næringsinnhold pr 100 gram:

Kalorier 140,52 Kcal Forklaring?
Protein 6,81 g
Fett 8,72 g
Karbo 8,02 g
Pris 5,7.- kr

Nyttige undersider og søk
















Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.
Følg meg på!