Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Tagliatelle med kalkun og fløtesaus



Tagliatelle med kalkun og fløtesaus oppskrift.
Fotograf: Melk.no
En rask og smakfull pastarett til hele familien.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
500grkalkunfilet
4sshvetemel
0,5tssalt
1krmpepper
60grsmør
1stkløk
100grsukkererter
2stktomat
1,5dlhvitvin (kan erstattes med eplejuice)
0,5dlhønsebuljong (utblandet)
2dlkremfløte
salt, pepper
600grtagliatelle
50grparmesan , revet


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Gluten
Melk
Spor-av-egg


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Tagliatelle med kalkun og fløtesaus med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier209,921 087,65Kcal
Protein11,1557,77gram
Karbohydrat22,64117,30gram
Kostfiber1,628,39gram
Fett7,4138,39gram
Mettet fett4,5123,37gram
Alkohol0,69 %
Salt0,311,60gram
Pris på oppskriftenKr 8,09Kr 41,92Kroner
Hele oppskriften veier2 073 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Skjær kalkunkjøttet i tynne strimler. Vend kjøttstrimlene i hvetemel tilsatt salt og pepper. Varm litt av smøret i en gryte og brun kjøttet i to omganger ved middels varme.
Sett kjøttet til side. Skjær løken i skiver. Sukkerertene og tomatene skjæres i biter. Surr løk og tomat i resten av smøret ved middels varme, til løken er blank og myk. Hell vinen over og kok inn vinen til den er reduser til ca halv mengde.

Tilsett buljong og fløte. Kok opp og tilsett kalkunkjøttet og sukkerertene. Smak til med salt og pepper og la det hele stå og trekke i et par minutter til kjøttet er varmt.
Mens pastasausen lages, kokes pastaen "al dente" i en stor kjele fosskokende og saltet vann. Vannet helles av, og pastaen blandes med pastasausen.
Dryss over nyrevet parmesan, og server med en grønn salat.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Melk.no
(Intern: 30990)
Tilberedningstid: 10-20 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Pasta

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Pulled turkey pasta.Pulled turkey pasta.
Denne retten har 340,04 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 43,7 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 12,58 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 9,3.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Tagliatelle med kalkun og fløtesaus.Tagliatelle med kalkun og fløtesaus.
Denne retten har 209,92 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 22,64 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 7,41 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 8,09.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.