Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Tagliatelle med reinsdyr og sopp




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
Ca 400grtagliatelle,
500grreinskav (1 pk),
1ssmeierismør

Marinade:

1sseinerbær,Ingrediensen er ikke med i næringsutregningen. Les mer!
3sstyttebær, rørte
1,5dlgin
300grsopp, frisk
1ssmeierismør,
1begersnøfriskost med einerbær,
2dlmelk
salt,
1dashpepper,
revet cheddar (eller annen god ost),
noen kokte brokkolibuketter,
4stk litecherrytomater


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Gluten
Melk
Spor-av-egg
Spor-av-melk
Spor-av-soya


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Tagliatelle med reinsdyr og sopp med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier191,23885,97Kcal
Protein9,1342,30gram
Karbohydrat17,7882,37gram
Kostfiber1,004,63gram
Fett6,6730,90gram
Mettet fett3,6717,00gram
Alkohol3,08 %
Salt0,221,00gram
Pris på oppskriftenKr 11,22Kr 51,98Kroner
Hele oppskriften veier1 853 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Tint reinskav legges i en bolle. Knus einerbær i en morter og tyttebær med gaffel. Røres sammen med gin og helles over kjøttet. Legg over lokk og la det trekke minst 2 timer. Snu kjøttet minst en gang. La det meste av marinaden renne av og stek kjøttet gjennom i smør i poanne. Ta det opp.

Kok pasta som angitt på pakningen. Rens soppen og skjær i skiver. La smøret bli nøttebrunt i pannen igjen og legg soppen i. Salt. Stekes ca. 10 minutter, snus ofte. Rør sammen snøfrisk og melk og hell blandingen over soppen. La det få surre godt sammen. Salt og pepper etter smak. Bland kjøtt og soppstuing.
La det få surre sammen noen minutter.

Fordel avrent pasta på tallerkener. Fordel kjøtt/soppstuingen over. legg på kokte brokkolibuketter og skiver av tomat. Ha revet ost i en bolle for seg - umh.......

Mer info

Forfatter:
Kilde: Egil Bratnes hjemmeside
(Intern: 21709)
Kategori: Pasta
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Reinsdyrpasta.Reinsdyrpasta.
Denne retten har 143,09 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 11,13 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 6,09 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 7,86.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.