Tapenade - olivenpuré 1

Bilde av Tapenade - olivenpuré 1.
Fotograf: Alf Börjesson

Tapenade er en puré av oliven og ansjos. Dette er en klassisk puré som opprinnelig kommer fra Provence. Den serveres ofte på brød gjerne sammen med salat og grønnsaker.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Porsjoner
4stkansjosfilet
300groliven, sorte, uten sten
1feddhvitløk
2sskapers
1tsdijonsennep
1dlolivenolje
1dashpepper
1dashsalt

Tilbehør

brød
salat


Fremgangsmåte:

Bland alle ingrediensene og mos dem i foodprosessor eller med stavmikser.
Smak mosen til med pepper, eventuelt også litt mer salt hvis ansjosen ikke gir nok saltsmak.
Server på brød eller sammen med salat og grønnsaker etter ønske.


Annonse:

Tjenester og info







Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6


Forfatter:
Kilde: Norges sjømatråd
Innlagt/oppdatert:
(Intern: 29208)
Tilberedningstid: 20 min
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Tilbehør
Land: Ukjent-opprinnelse

Næringsinnhold pr 100 gram:

Kalorier 409,63 Kcal
Protein 3,58 g
Fett 41,85 g
Karbo 3,38 g
Pris 9,67.- kr











Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.



Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.
Følg meg på!