Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Tartarsaus




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
2stkegg, hardkokte
1dashsalt
1dashpepper
3dlolje
1tssitronskall, revet
1sspersille, finhakket
1ssgrønt (like deler fennikel, estragon og gressløk)
1stksjalottløk, finhakket
1sskapers
1stksylteagurk, finhakket
presset sitronsaft


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Tartarsaus med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier528,52659,30Kcal
Protein3,183,97gram
Karbohydrat1,501,87gram
Kostfiber0,470,59gram
Fett56,5470,53gram
Mettet fett0,670,84gram
Salt0,660,83gram
Pris på oppskriftenKr 4,28Kr 5,34Kroner
Hele oppskriften veier499 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Legg de kokte eggeplommene i en bolle og tilsett salt og pepper. Knus eggeplommene godt med teskje. Hakk de kokte eggehvitene. Bland alle ingredienser sammen med eggemassen. Smak til med sitronsaft om nødvendig. Tartarsaus er en god saus til stekt fisk.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 9645)
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Saus
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.