Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Tempura på strimlet svinekjøtt med tomatsalsa og syrlig kål



Tempura på strimlet svinekjøtt med tomatsalsa og syrlig kål oppskrift.
Fotograf: Gilde

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
400grGilde Edelgris Strimlet
Frityrolje

Marinade:

1dlsoyasaus
1tssitronsaft
1tsbakepulver
0,5tsrød chili, finhakket

Tempurarøre:

1stkegg
6sshvetemel
1ssbakepulver
3dlvann

Tomatsalsa:

4stksoltørkede tomater
1sssjalottløk, finhakket
1tsingefær, finhakket
0,5tschili, finhakket
1tslimesaft
2ssolivenolje

Syrlig kål:

0,25stkkinakål
2sssitronsaft
2sslimesaft
1sshvitvinseddik
1sssukker
1sssjalottløk, finhakket
1potte(r)koriander
40gr(frityrolje, mengden som tas opp av kjøttet og kun til fettberegning)


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Gluten
Soya
Spor-av-gluten
Spor-av-Peanøtter


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Tempura på strimlet svinekjøtt med tomatsalsa og syrlig kål med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier115,22398,56Kcal
Protein7,7326,74gram
Karbohydrat7,2925,22gram
Kostfiber0,662,28gram
Fett5,9820,69gram
Mettet fett1,515,22gram
Salt2,077,16gram
Pris på oppskriftenKr 8,37Kr 28,95Kroner
Hele oppskriften veier1 384 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Marinade:
Alle ingrediensene blandes godt. Kjøttet marineres i ca ett døgn (bakepulveret gjør at kjøttet blir ekstra mørt dersom det får ligge så lenge)

Tempura-røre:
Alle ingrediensene røres ut i vann. La røren hvile i ca 1 time i kjøleskap. Røren skal være så tynn at den såvidt henger igjen på kjøttet før den dyppes i frityren.

Tomatsalsa:
Tomatene deles i to og innmaten fjernes. Kutt så tomatene opp i små, fine terninger. Løken freses med oljen i en kjele sammen med resten av ingrediensene (må ikke bli brunt!). Ta så kjelen av varmen og vend inn tomatene. Smak til med limesaft.

Syrlig kål:
Kok opp eddik sammen med limesaft, sukker og løk. Avkjøl. Kinakålen snittes fint og vendes inn i laken. Smak til med salt og pepper. La stå i ca 1 time i romtemperatur. Vend på kålen i laken flere ganger så den blir myk og faller sammen. Vend inn grovhakket koriander like før servering.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Gilde
(Intern: 24746)
Tilberedningstid: 60 min
Kategori: Fritert
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Sur- søt svin.Sur- søt svin.
Denne retten har 180,95 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 19,68 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 6,67 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 10,93.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Thailandske vårruller (Porpietord).Thailandske vårruller (Porpietord).
Denne retten har 204,82 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 22,72 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 9,34 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 7,95.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Lechon Kawali.Lechon Kawali.
Denne retten har 249,38 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 3,39 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 22,28 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,81.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Innbakt svinekjøtt i sur-søtsaus.Innbakt svinekjøtt i sur-søtsaus.
Denne retten har 122,78 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 13,06 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 3,16 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,99.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Tempura på strimlet svinekjøtt med tomatsalsa og syrlig kål.Tempura på strimlet svinekjøtt med tomatsalsa.
Denne retten har 115,22 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 7,29 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 5,98 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 8,37.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Svinefilet i sur/søt saus.Svinefilet i sur/søt saus.
Denne retten har 87,95 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 12,97 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 1,31 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,64.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Cha gio (Vietnamesiske vårruller).Cha gio (Vietnamesiske vårruller).
Denne retten har 191,2 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 19,49 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 7,2 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 8,14.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.