Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Terrine De Champagne (landterrine)




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
250grspekk (til bardering
20grsmør
1stkløk, hakket
500grhakket svinekjøtt
250grhakket kalvekjøtt
250grkyllinglever, hakket
2feddhvitløk, finhakket
0,25tsallehånde
litt støtt nellik
litt støtt muskatnøtt
2stkegg, sammenpiskede
2sscognac
1sssalt
1sspepper
250grkokt skinke i tykke skiver, som skjæres i strimler
1stklaurbærblad
1kvist(er)timian


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Terrine De Champagne (landterrine) med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier218,52492,04Kcal
Protein15,2134,25gram
Karbohydrat0,701,58gram
Kostfiber0,340,77gram
Fett16,8337,90gram
Mettet fett1,433,22gram
Alkohol0,39 %
Salt1,523,41gram
Pris på oppskriftenKr 11,99Kr 27,00Kroner
Hele oppskriften veier1 801 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Kle en form med spekket, gjem dog litt til toppen. Varm opp ovnen til 175 grader.

Legg 1/3 av massen i den bekledte form. Legg halvdelen av skinkestrimlene ovenpå i et lag og dekk til med ennå 1/3 av terrinemassen. Legg nå resten av skinkestrimlene i og dekk med resten av massen. Legg de siste spekk rester øverst og pynt med laurbærblad og timian.
Bak terrinen i vannbad i ovnen i ca. 1 ¼ - 1½ time. Bemerk : Vannet skal surre; tilsett mere hvis det fordamper for mye.

La terrinen svale av og avkjøl den under press. Gjem terrinen i 3 - 7 dage, hvor smaken utvikler seg

Mer info

Forfatter:
Kilde: Alletiders kogebog
(Intern: 21812)
Kategori: Terrine
Land: Frankrike

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Terrine på svineknoke med tysk potetsalat.Terrine på svineknoke med tysk potetsalat.
Denne retten har 103,7 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 2,16 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 6,6 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,34.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Skinke- og persilleterrin.Skinke- og persilleterrin.
Denne retten har 120,03 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 0,97 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 5,33 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 7,29.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.