Thai kjøttboller med jordnøttsaus


Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Porsjoner
500groksekjøtt magert, hakket
Mel til panering
Vegetabilsk olje til steking
2sskoriander, hakket

Jordnøttsaus:

1ssrød karripasta
2ssgrovkornet jordnøttesmør
1ssbrunt sukker, sammenpresset
1sssitronsaft
3dlkokosmelk


Fremgangsmåte:

Rull det hakkede oksekjøtt til små kjøttboller og vend dem i et tynt lag mel. Friter kjøttbollerne, til de er gyldenbrune og gjennomstekte. Drypp av på fettsugende papir.

Jordnøttsaus:
Fjern det meste av oljen fra pannen, men la 1 ss bli tilbake.
Tilsett karrypasta og stek i 1 minutt.
Tilsett alle øvrige ingredienser, unntatt koriander og kok opp.
Tilsett kjøttbollene og skru ned platen. La retten syde i 5 minutter, til sausen begynner å jevne. Dryss koriander over retten og server.


Annonse:

Tjenester og info







Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6


Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
Innlagt/oppdatert:
(Intern: 21205)
Kategori: Fritert
Land: Thailand

Næringsinnhold pr 100 gram:

Kalorier 157,73 Kcal
Protein 16,21 g
Fett 8,73 g
Karbo 3,27 g
Pris 12,84.- kr











Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.



Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.
Følg meg på!