Gå til forsiden av matoppskrift.no



Thai kjøttboller med jordnøttsaus


Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Porsjoner
500groksekjøtt magert, hakket
Mel til panering
Vegetabilsk olje til steking
2sskoriander, hakket

Jordnøttsaus:

1ssrød karripasta
2ssgrovkornet jordnøttesmør
1ssbrunt sukker, sammenpresset
1sssitronsaft
3dlkokosmelk
50gr(frityrolje, mengden som tas opp av kjøttet og kun til fettberegning)


Fremgangsmåte:

Rull det hakkede oksekjøtt til små kjøttboller og vend dem i et tynt lag mel. Friter kjøttbollerne, til de er gyldenbrune og gjennomstekte. Drypp av på fettsugende papir.

Jordnøttsaus:
Fjern det meste av oljen fra pannen, men la 1 ss bli tilbake.
Tilsett karrypasta og stek i 1 minutt.
Tilsett alle øvrige ingredienser, unntatt koriander og kok opp.
Tilsett kjøttbollene og skru ned platen. La retten syde i 5 minutter, til sausen begynner å jevne. Dryss koriander over retten og server.


Annonse:

Tjenester og info







Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6


Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
Innlagt/oppdatert:
(Intern: 21205)
Kategori: Fritert
Land: Thailand

Næringsinnhold pr 100 gram:

Kalorier 202,25 Kcal Forklaring?
Protein 15,23 g
Fett 14,21 g
Karbo 3,07 g
Pris 12,22.- kr

Nyttige undersider og søk
















Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.
Følg meg på!