Thai penang rød karripasta


Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Porsjoner
4sstomatpuré eller ketchup
1stk liteløk, skrelt og delt i båter
1bit(er)galangal, skrelt og i skiver, evt ingefær
3feddhvitløk
1sssoyasaus
1tsmørk soyasaus
2ssfiskesaus
1tsrekepasta
1sspaprika
2sschilipulver
1sskoriander frø, malt, eller bruk 1 ss. malt koriander
Ca 1,5stkrød chili, avhengig av hvor krydret du ønsker det
0,5tsgurkemeie
1sscumin
2blad(er)kaffir lime blader
0,5tskanel
0,25tsmuskat
0,25tsmalt nellik
1boks(er)tykk eller god kvalitet kokosmelk
0,5stklime, saften
1kopp(er)frisk basilikum (grovhakket hvis de er store)


Fremgangsmåte:

Legg alle ingrediensene (unntatt garnityr) i en food prosessor. Kjøres godt å danne en fin pasta.
Tilsett mer kokosmelk om du ønsker en saus


Annonse:

Tjenester og info







Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6


Forfatter:
Kilde: Ukjent kilde
Innlagt/oppdatert:
(Intern: 28636)
Tilberedningstid: 15 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Krydderblanding
Land: Thailand
I fryser: Ja

Næringsinnhold pr 100 gram:

Kalorier 153,15 Kcal
Protein 3,06 g
Fett 12,59 g
Karbo 5,37 g
Pris 8,02.- kr











Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.



Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.
Følg meg på!