Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Thai vårruller



Thai vårruller oppskrift.
Fotograf: Matoppskrift.no

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
1pakkevårrullpannekaker, dypfrosne
50grvermicelli, bløtlagt 20 min i varmt vann
4stkkinesiske sopp, bløtlagt i 20 min i varmt vann
1sskorianderblader og stengler, finhakket
50grbambusskudd, finhakket
1stkvårløk, stor finhakket
1stk litegulrot, finrevet
1blad(er)kål, finhakket
100grbønnespirer, hakket
125grkjøttdeig av svin eller kylling
1ssfiskesaus
0,5tsfinhakket hvitløk
vegetabilsk olje til frityrsteking


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Fisk
Spor-av-gluten


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Kalorier og næringsinnhold i Thai vårruller med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier177,971 027,3385,61Kcal
Protein6,6838,563,21gram
Karbohydrat24,76142,9311,91gram
Kostfiber1,9411,200,93gram
Fett5,3731,002,58gram
Mettet fett1,7710,220,85gram
Salt0,854,910,41gram
Pris på oppskriftenKr 6,80Kr 39,25Kr 3,27.-
Hele oppskriften veier577 totalt577 pr porsj48 pr stk gram

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 12 store vårruller

(12 store eller 36 små)

Vårrullpannekakene legges til tining i et kjøkkenhåndkle. Vermicellien avrennes og skjæres i 4 cm lengder. La soppen avrennes, fjern stilkene og finhakk sopphattene. Bland sopp og vermicelli med krydderurtene, grønnsakene og kjøttet. Tilsett fiskesaus og bland alt godt sammen.

For å lage små vårruller skjæres pannekakene i fire. Ta dem fra hvernadre og dekk til med kjøkkenhåndkle igjen. Legg en skjefull med fyll i hjørnet på hver pannekake og brett hjørnespissene over. Brett inn sidene over fyllet og rull sammen oppover mot spissen. Fukt spissen og brett den ned.

Til store vårruller brukes pannekakene hele.

Varm olje i en frityrgryte eller wokpanne. Ha en rist dekket med kjøkkenpapir stående klar. Når oljen er varm, legg forsiktig tre eller fire vårruller nedi, og stek til de er gyllenbrune. Legges på risten til avrenning.

Legg vårrullene på en tallerken og pynt med koriander- eller persillekvaster.

Serveres med en bolle søt Thai chilisaus.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 6201)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Forrett
Land: Thailand
Nasjonal/tradisjonsrett

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Kinakålrull.Kinakålrull.
Denne retten har 81,87 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 1,17 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 5,15 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,59.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Thai vårruller.Thai vårruller.
Denne retten har 177,97 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 24,76 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 5,37 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,8.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.